Easydendron®

Easydendron®

Eenvoudig, verfrissend en ongecompliceerd, de Easydendron® maakt zijn naam waar!

De Easydendron®  is een bijzondere hybride rhododendron met uitzonderlijke eigenschappen. Het is een speciale variant van de rhododendron met een aantrekkelijk uiterlijk en een groot aantal voordelen voor plantenliefhebbers.

De Easydendron® heeft de opvallende en soms bijna overdadige bloemen van een rhododendron, maar is tegelijkertijd een stuk onderhoudsvriendelijker en minder veeleisend wat locatie en verzorging betreft.

Wat maakt de Easydendron® uniek?

Normale rhododendrons, ook wel alpenrozen genoemd, krijgen tuinliefhebbers soms flinke hoofdpijn; ze hebben heel speciale ondergronden en locaties nodig om optimaal tot hun recht te kunnen komen. Daarnaast moeten ze op een heel specifieke manier worden onderhouden om meerdere jaren lang mooie bloemen voort te brengen. De Easydendron®, een hybride rhododendron, is wat dat betreft minder gecompliceerd. In tegenstelling tot een normale rhododendron is de Easydendron® veredeld op een kalktolerante onderstam. Dat betekent dat hij geen kalkvrije bodem nodig heeft om bij u thuis tot zijn recht te komen. Ook een normale pH-waarde (4,5 tot 6,5) is voor de Easydendron® prima.

Daarnaast bent u veel minder tijd en werk kwijt aan de verzorging:
Niet alleen groeit de Easydendron® net zo goed in luchtige bodems, hij kan ook overweg met heel gewoon regenwater. Het bemesten is eenvoudig en snoeien is ook zonder problemen mogelijk. Als u oog houdt voor de beperkte eisen die de Easydendron® qua verzorging stelt, dan kunt u zich opmaken voor een winterharde plant die u regelmatig verwent met indrukwekkende bloemen in prachtige kleuren.

Met zijn grote en kleurrijke bloemen ziet de Easydendron® er niet alleen prachtig uit; hij helpt ook mee om het natuurlijke ecosysteem in stand te houden. De groenblijvende plant geeft structuur in alle vier de jaargetijden. Hij biedt veel dieren in de winter een schuilplaats en in het voorjaar en de zomer een plek om een nest te bouwen. De Easydendron is verkrijgbaar in alle kleuren; zie het assortiment online.

De Easydendron® voelt zich overal thuis!

Deze kalktolerante, winterharde rhododendron heeft de goede eigenschappen van een rhododendron. Hij is eenvoudig te onderhouden en heeft een gezond en robuust groeipatroon in bijna elke luchtige tuinbodem, ook als die een hoge pH-waarde heeft (4,5 tot 6,5).

Met zijn weelderige bloemenpracht, zijn schitterende kleuren en zijn royale gebladerte is hij een echte blikvanger. Als losse plant in de tuin, in een pot op het terras of als groenblijvende haag.

De Easydendron® kopen: geniet van alle voordelen!

Als u kiest voor een Easydendron®, betekent dat dat u wilt genieten van de moderne voordelen van een hybride rhododendron. Wanneer u een Easydendron® bestelt, heeft u een groot aantal mogelijkheden om deze helemaal naar wens onder te brengen in uw tuin. De Easydendron® groeit niet alleen uitstekend in een pot, maar kan ook vrijstaand in de grond worden geplant. Bent u op zoek naar een groenblijvende en niet-doorschijnende haag? De Easydendron® verwent u met een robuust groeipatroon en zorgt met zijn opvallende bloemen voor een extra blikvanger in uw haag.

Nog een voordeel:
U kunt de Easydendron® als potplant vrijwel het hele jaar door planten. Dat laat nog maar eens zien dat de plant zeer flexibel is en niet moeilijk doet. Of u nu een tuinprofessional bent of niet, met een Easydendron® zit u altijd goed. Een mooie, unieke plant voor uw eigen, unieke tuin.

ONTDEK HET ASSORTIMENT