Welkom op de Twenthe Plant website!

The Green Showroom 7 november 2022 t/m 10 februari 2023

17 oktober 2022 - >7.000 monsterpartijen o.a. pot-, kluit- & haagplanten + >5.000 Solitairen & Bonsais Lees meer

Het Bedrijf
Twenthe Plant is een van de grootste handelsbedrijven voor het complete assortiment tuinplanten in Europa. Met het bemiddeling- en het Cash & Carry Concept bieden wij u jaarrond een compleet assortiment tuinplanten dat voldoet aan alle criteria. De groenspecialist waaronder: Tuincentra, Hoveniers, Architecten, Importeurs, Boomkwekerijen, Overheden, etc. staat bij ons centraal. U wordt vakkundig begeleid bij uw inkoop.

Cash & Carry
Twenthe Plant beschikt over de grootste Cash & Carry voor tuinplanten in Europa. De Cash & Carry heeft een oppervlakte van maar liefst acht hectare incl. bijna 1 Hectare (geventileerde) verkoopkas en trekt klanten vanuit heel Europa en daarbuiten naar Hengelo. Uw inkoop staat bij Twenthe Plant centraal op basis van een continu- en compleet assortiment tuinplanten, snelle- en betrouwbare afhandeling, een marktconform prijs-, kwaliteitsbeleid en tal van logistieke services.

Verkoop & Bemiddeling
Een deskundig team van medewerkers assisteert u, op afstand of ter plaatse, bij het vinden van het gevraagde assortiment. Onze verkopers zorgen ervoor dat er snel en accuraat invulling komt op iedere marktvraag betreffende tuinplanten. Kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid voeren altijd de boventoon binnen ons bedrijf.

Service & Logistiek
Voor u kunnen wij de complete goederenstroom van het moment van bestellen tot het moment van afleveren op elke gewenste locatie verzorgen. Zo levert Twenthe Plant een totaal assortiment planten gemiddeld binnen één week op locatie. Alle commerciële & logistieke handelingen worden door Twenthe Plant gecentraliseerd op 1 locatie. Onze kernwaarden zijn efficiëntie, kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid, flexibiliteit en servicegerichtheid. Deze resulteren voor u in een kostenbesparing en een eenvoudige werkwijze.

Eigen kwekerij
Op onze boomkwekerij, Boomkamp Boomkwekerijen B.V., kweken wij ruim 3.500 verschillende producten. De kwekerij bestaat uit 180 hectare volle grond waaronder 6 hectare kassen en 10 hectare containerveld/pot-in-pot. Het assortiment dat hier gekweekt wordt, bestaat uit een complete lijn potgekweekte buxusvormen en een ruime diversiteit aan solitaire, haag/sierheesters, (haag)coniferen en veredelingen. Bovendien is Boomkamp Boomkwekerijen in Europa een van de grootste producenten van exclusieve tuinbonsais en vormbomen. De kwalitatief hoogwaardige planten zijn uitermate geschikt voor export en vormen de basis van de productmix van Twenthe Plant. 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een impressie van ons bedrijf: