HAPPYdendron®

HAPPYdendron®

HAPPYdendron® FOR HAPPY DAYS!

Geen zin in sombere tijden? – Nou, dan grijp naar de HAPPYdendron®! Deze heftige rhododendron is erg gemakkelijk te verzorgen, winterhard en robuust. Die hoef je niet elke dag te vertroetelen.

Als je het een keer vergeet: geen probleem! Deze coole vriend gunt je veel tijd voor jezelf en de dingen waar je plezier in hebt. En wat de stemming ook verhoogt: de plant groeit in bijna elke tuingrond, maar ook in een pot op je balkon of in een bak op je terras. In elk geval maakt HAPPYdendron® met zijn driekleurige bloemen gewoon heel veel indruk.

 Dus: Gun je een HAPPY time met HAPPYdendron®!

ONTDEK het assortiment

Wat is HAPPYdendron®?

De HAPPYdendron® heeft écht een gunfactor. Why? Als eerste al vanwege de sensationele kleur! Witte bloem, felroze rand, gele vlek in het midden. Onovertroffen intensieve kleuren, één enkele bloemenzee. Maar het frappantste: De HAPPYdendron® groeit op bijna elke losse tuingrond, zelfs in bakken op je balkon of terras. Zeer eenvoudig te verzorgen, is zelfs goed bestand tegen snoeimaatregelen van beginners en gedijt op moeilijke plekken. Hij bloeit ook als je nog niet zo heel goed op de hoogte bent.

TIP!

Als je tegelijkertijd wilt tuinieren en chillen, dan verwijder na de sensationele bloei de verwelkte bloemen. Daardoor stimuleer je de HAPPYdendron® om zich verder te vertakken. En hij wordt nog krachtiger, omdat hij uit de bloemen geen zaad hoeft te vormen. De bloemen eruit knijpen is ontegenzeggelijk een van de meest ontspannen ''werkzaamheden'' in de tuin, op het balkon en op het terras. Gun het je!

Wat maakt de HAPPYdendron® uniek?

Al 's gehoord? Rhododendron-verzorging schijnt een hele kunst te zijn: Oma's alpenroos heeft speciale zure grond nodig, de juiste plaats en ook nog extra verzorging, zodat hij jarenlang mooi groeit en bloeit. Vergeet het maar! Dat is niets voor mensen zoals jij, die nog wel wat anders te doen hebben – of die er iets losser mee willen omgaan. Voor hen is er de HAPPYdendron® die veel ongecompliceerder is en er bovendien met zijn driekleurige bloem fantastisch uitziet. Hij is namelijk, anders dan normale rododendrons, op een ondergrond veredeld die kalkhoudende grond goed verdraagt. Dat betekent: Ook met een niet-zure grond en normale pH-waarde kan de HAPPYdendron® met zijn spectaculaire driekleurige bloemen perfect overweg. Hij heeft gewoon losse, humusrijke tuinaarde nodig, ook in potten. Dan zal hij je met zijn krachtige groei en zijn lange bloeitijd in mei en juni HAPPY maken.
Don't worry – be HAPPY!

Tuinier ontspannen en geniet van je tijd – met de HAPPYdendron® luidt het devies "easy gardening".

Voor het water geven gebruik je voor de HAPPYdendron® niets bijzonders, normaal regenwater is voldoende. Ook over het bemesten hoef je niet gestrest te worden. En bij het snoeien kijk je gewoon, hoe groot je HAPPYdendron® mag worden en wat jou bevalt. De HAPPYdendron® is zogezegd de "best friend" onder de rhododendrons: Als je die paar behoeftes die hij heeft, in de gaten houdt, is hij onoverwinnelijk, betrouwbaar en bloeit en bloeit en bloeit. En omdat hij winterhard is, kun je je HAPPYdendron®, ook als het koud is, buiten laten staan en zijn sappige bladeren zijn ook dan een groene eyecatcher. HAPPYdendron® zal je altijd HAPPY maken!