The Weekspecial Tuincentrum

The Weekspecial Tuincentrum

Wekelijks de beste aanbiedingen in uw mailbox

The Weekspecial Tuincentrum is een speciale selectie van de (op dat moment) meest visuele, verse en best geprijsde tuinplanten. Meld u zich aan voor deze wekelijkse mailing, dan mist u geen enkele aanbieding én bent u altijd op de hoogte van de actuele voorraad.

Verras de kopende klant en verhoog uw omzet
De aanbiedingen uit The Weekspecial Tuincentrum vindt u in onze webshop onder Highlights. In de webshop kunt u meteen extra basisartikelen bijbestellen, zodat uw standaardvoorraad op peil blijft. En door uw bestelling op deze manier te combineren, bespaart u op de transportkosten.

direct aANMELDEN

Bestel eenvoudig in de webshop

Bestellen vanuit The Weekspecial gaat zeer eenvoudig via de webshop. Alle producten zijn per groep gerangschikt en voorzien van een digitale foto. Bestelt u aan het begin van de week dan kunnen wij in de meeste gevallen dezelfde week nog leveren. Kortom: wekelijks bestellen, wekelijks verse handel, wekelijks up-to-date!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het actuele- en visuele (tuin)plantenaanbod, de bestsellers én de laatste trends? Meld u dan aan voor The Weekspecial mailing!

direct aanmeldenNaar de webshop