Winterbeurs 11-11-2019 t/m 7-2-2020

Van 11 november 2019 t/m 7 februari 2020 organiseert Twenthe Plant in haar 6.250m2 verkoopkas, de meest toonaangevende Winterbeurs van Europa. Maak optimaal gebruik van onze verlengde beursperiode door een bezoek te plannen op een moment naar keuze om uw voorjaarsorder te plaatsen. Tijdens de Winterbeurs worden er meer dan 7.000 monsterpartijen overzichtelijk per productgroep gepresenteerd. Graag nodigen wij u uit om onze Winterbeurs te bezoeken en laten u gelijktijdig optimaal profiteren van alle fantastische aanbiedingen, noviteiten en sfeervolle productpresentaties.

Op ons buitenterrein zullen wij voor u een gigantische collectie met meer dan 5.000 solitaire planten showen. Deze bestaat onder andere uit: vormbomen van eigen kwekerij, exclusieve geïmporteerde Japanse tuinbonsais en andere karakteristieke (vorm)bomen. Voor u dus een uitgelezen mogelijkheid om ter plekke een keuze te maken en uw solitairen zelf te selecteren voor levering voorjaar 2020.

Graag bespreken wij met u de actuele zaken onder het genot van een gratis hapje & drankje in een altijd gemoedelijke sfeer.

Wij verzoeken u om tijdig aan te melden en verheugen ons enorm op uw komst!                             

Geopend van maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:00 uur. 

Aanmelden? E-mail: office@twentheplant.nl / Tel. 074-2766666.

Klik hier voor de complete uitnodiging!

Door op het kalender icoon te klikken, kunt u data van de Winterbeurs automatisch in uw digitale (outlook) agenda plaatsen.

Hieronder vindt u de promofilm van de Winterbeurs.