Nieuws

The Green Showroom 9 November 2020 t/m 5 Februari 2020

Van 9 november 2020 t/m 5 februari 2021 organiseert Twenthe Plant, in haar bijna 1 Hectare grote geventileerde verkoopkas, ''The Green Showroom''. Tijdens The Green Showroom worden er meer dan 7.000 monsterpartijen ruim, overzichtelijk, per productgroep en op alfabetische volgorde gepresenteerd. U kunt op deze manier handig uw bestelling maken, welke gereserveerd zal worden tot het voorjaar 2021 bij u begint. Bij een bezoek aan The Green Showroom kunt u optimaal gebruik maken van alle aanbiedingen, noviteiten en sfeervolle productpresentaties.

Op het buitenterrein zullen wij een gigantische collectie solitaire planten presenteren. Deze bestaan onder andere uit: vormen van eigen kwekerij, exclusieve geïmporteerde Japanse tuinbonsais en andere karakteristieke (vorm)bomen. Voor u dus een uitgelezen mogelijkheid om ter plekke een keuze te maken en uw solitairen zelf te selecteren voor levering voorjaar 2021.

In de lange periode (9-11-2020 t/m 5-2-2021), kunt u zelf een moment naar eigen keuze plannen voor een bezoek. In verband met het Covid-Proof protocol hanteren wij een aanmeldings- & registratieplicht. Dit kan eenvoudig door uw aanmelding te sturen naar: office@twentheplant.nl of via het online aanmeldformulier op onze website. Bij uw aanmelding verzoeken wij u rekening te houden met dat u met zo weinig mogelijk extra personen naar Twenthe Plant toe komt.

Wij verheugen ons op uw komst!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 7:30 uur - 17:00 uur.


De nieuwe Green Showroom Webshop + Virtuele 3D Tour is NU klaar en wacht op uw bezoek!

Vanwege de Covid-19 situatie hebben we The Green Showroom Webshop ontwikkeld. Deze webshop bevat een nieuw ontwikkelde webshop in onze huidige e-shop om specifiek van The Green Showroom (>7.000 Monsterpartijen en >5.000 Solitairen) te bestellen.

Maak eenvoudig een ‘virtuele wandeling’ door The Green Showroom. Navigeer, bekijk het product en plaats direct uw voorjaarsbestelling in hetzelfde scherm. 

Inloggen webshop stap-voor-stap:

Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt, klik dan hier om deze aan te vragen!

 


De Jack Frost collectie is een opvallende nieuwe acer lijn van kleine tot middelgrote bomen. Gedurende de laatste ruim 20 jaar zijn deze soorten gehybridiseerd vanuit Acer pseudosieboldianum als basis voor winterhardheid in combinatie met de prachtige bladkleuren en vormen van Acer palmatum.

De soorten in de Jack Frost Collection zijn geselectereed op hen tolerantie voor schommelingen in het weer en kouderesistentie. De winterhardheid van deze soorten gaat tot zone 4.

De Jack Frost collectie bestaat uit:

  • Acer x pseudosieboldianum Arctic Jade
  • Acer x pseudosieboldianum Ice Dragon
  • Acer x pseudosieboldianum North Wind

De Jack Frost Acer collectie een nieuwe, winterharde aanvulling op het bestaande Acer assortiment!

  • Uitstekende winterhardheid (zone 4) 
  • Mooie bladvormen en kleuren 
  • Kleine tot middelgrote bomen 
  • Prima vervanging voor Japanse esdoorns in extremere weersomstandigheden

 

BrazelBerry® collectie

De BrazelBerry® collectie is een unieke bes sensatie uit Amerika. De BrazelBerry® collectie is ongeëvenaard: het is de perfecte mix van een sierplant en een plant met meerwaarde! De planten hebben meer sierwaarde dan menig andere bladhoudende plant.

BrazelBerry® heeft nog meer voordelen. De planten groeien zo compact als buxus, bloeien in het voorjaar en variëren prachtig van bladkleur afhankelijk van de soort van roze tot abrikooskleurig. En als klap op de vuurpijl dragen de planten zeer veel, uiterst gezonde en lekkere vruchten! De planten kunnen zonder problemen in een pot op het terras of balkon staan. Het zijn de perfecte eye-catchers!

Klik hier voor meer informatie!


 

Wij hebben een nieuwe app ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw Graszoden kunt bestellen!


Saskatoon Berry®

Wij zijn de trotse kweker en leverancier van de Amelanchier alnifolia 'Saskatoon Berry'!

Klik hier voor meer informatie!