Nieuws

 

Cash & Carry Days 24 t/m 28 augustus 2020

Graag nodigen wij u bij deze uit voor het startschot van het najaar. Zet daarom alvast De Twenthe Plant Cash & Carry Days van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus (2020) in uw agenda.

Tijdens de Cash & Carry Days bieden wij u wederom de mogelijkheid om het complete assortiment tuinplanten van onze Cash & Carry direct af te halen of te bestellen.

Wij verrassen u graag met vele noviteiten, speciale aanbiedingen, productpresentaties en een compleet-, fris en visueel assortiment tuinplanten.

U komt toch ook? Wij verheugen ons enorm op uw komst!

Noteer de Cash & Carry Days 2020 nu alvast in uw agenda! Door op het kalender icoon te klikken, kunt u de betreffende datum automatisch in uw digitale (outlook) agenda plaatsen. 

Klik hier voor meer informatie!

 


Openingstijden Cash & Carry

Maandag - Vrijdag 7:30 tot 17:00 uur
Zaterdag 7:30 tot 12:00 uur

Klik hier voor de preventieve COVID-maatregelen, welke genomen zijn om ervoor te zorgen dat u Twenthe Plant verantwoord kunt blijven bezoeken.


 

De nieuwe TP-Webshop is Online!

Om klanten nog beter van dienst te zijn heeft Twenthe Plant de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe online omgeving, Wij zijn trots op het resultaat en willen dit graag met u delen.

Webshop login stap voor stap:

  1. Ga naar https://webshop.twentheplant.nl
  2. Selecteer uw taal
  3. Voer uw bekende gebruikersnaam* in

Heeft u nog geen gebruikersnaam, klik dan hier om deze aan te vragen!

*Logt u zich voor de eerste keer in dan ontvangt u per e-mail een tijdelijk wachtwoord waarmee u zich kunt inloggen. Als u geen e-mail ontvangt check dan uw spambox. 

Zodra u voor de eerste keer bent ingelogd, wordt u doorgestuurd naar het scherm "Wachtwoord opnieuw instellen" waar u uw tijdelijke wachtwoord moet wijzigen in een persoonlijk wachtwoord.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het inloggen, dan helpen wij u graag!
Contactgegevens: webshop@twentheplant.nl / (+31) 074-2766666.

 


BrazelBerry® collectie

De BrazelBerry® collectie is een unieke bes sensatie uit Amerika. De BrazelBerry® collectie is ongeëvenaard: het is de perfecte mix van een sierplant en een plant met meerwaarde! De planten hebben meer sierwaarde dan menig andere bladhoudende plant.

BrazelBerry® heeft nog meer voordelen. De planten groeien zo compact als buxus, bloeien in het voorjaar en variëren prachtig van bladkleur afhankelijk van de soort van roze tot abrikooskleurig. En als klap op de vuurpijl dragen de planten zeer veel, uiterst gezonde en lekkere vruchten! De planten kunnen zonder problemen in een pot op het terras of balkon staan. Het zijn de perfecte eye-catchers!

Klik hier voor meer informatie!


 

Wij hebben een nieuwe app ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw Graszoden kunt bestellen!


Saskatoon Berry®

Wij zijn de trotse kweker en leverancier van de Amelanchier alnifolia 'Saskatoon Berry'!

Klik hier voor meer informatie!

 

Openingstijden Cash & Carry

Maandag - Vrijdag 7:30 tot 17:00 uur
Zaterdag 7:30 tot 12:00 uur

Klik hier voor de preventieve COVID-maatregelen, welke genomen zijn om ervoor te zorgen dat u Twenthe Plant verantwoord kunt blijven bezoeken.