Nieuws

Winterbeurs 11-11-2019 t/m 7-2-2020

Van 11 november 2019 t/m 7 februari 2020 organiseert Twenthe Plant in haar 6.250m2 verkoopkas, de meest toonaangevende Winterbeurs van Europa. Maak optimaal gebruik van onze verlengde beursperiode door een bezoek te plannen op een moment naar keuze om uw voorjaarsorder te plaatsen. Tijdens de Winterbeurs worden er meer dan 7.000 monsterpartijen overzichtelijk per productgroep gepresenteerd. Graag nodigen wij u uit om onze Winterbeurs te bezoeken en laten u gelijktijdig optimaal profiteren van alle fantastische aanbiedingen, noviteiten en sfeervolle productpresentaties.

Op ons buitenterrein zullen wij voor u een gigantische collectie met meer dan 5.000 solitaire planten showen. Deze bestaat onder andere uit: vormbomen van eigen kwekerij, exclusieve geïmporteerde Japanse tuinbonsais en andere karakteristieke (vorm)bomen. Voor u dus een uitgelezen mogelijkheid om ter plekke een keuze te maken en uw solitairen zelf te selecteren voor levering voorjaar 2020.

Graag bespreken wij met u de actuele zaken onder het genot van een gratis hapje & drankje in een altijd gemoedelijke sfeer.

Wij verzoeken u om tijdig aan te melden en verheugen ons enorm op uw komst!                             

Geopend van maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:00 uur. 

Aanmelden? E-mail: office@twentheplant.nl / Tel. 074-2766666.

Klik hier voor de complete uitnodiging!


Koopzondagen C&C Najaar 2019

Om uw seizoen efficiënter in te delen organiseert Twenthe Plant ieder jaar een aantal Cash & Carry Koopzondagen. Iedereen komt tijd te kort in het Najaar en dus is het voor veel kanten wenselijk om gebruik te maken van de Cash & Carry Koopzondagen.

  • Zondag 13 oktober 2019 - 1e Koopzondag

  • Zondag 20 oktober 2019 - 2e Koopzondag

  • Zondag 27 oktober 2019 - 3e Koopzondag

Tijdens onze Koopzondagen zijn wij geopend van 7.30 – 13.00 uur.

Als u voorafgaand weet dat u komt en een bestelling af wilt halen, laat het dan tijdig weten.
Uw bestelling zetten wij dan graag voor u klaar!

Klik hier voor meer informatie!

 


Cash & Carry Days 2019

Van 19 t/m 23 augustus 2019 hebben op Twenthe Plant wederom de jaarlijkse C&C-Days plaatsgevonden.
 
Ondanks dat deze data dit jaar overlap had met vakanties in Nederland, Duitsland en andere landen, werden de C&C-Days toch zeer goed bezocht. 
 
Mocht u niet in de mogelijkheid zijn geweest om gedurende de C&C-Days Twenthe Plant te bezoeken, dan bent u uiteraard het hele nazomer & najaar van harte welkom. 
De Cash & Carry er uitermate mooi bij, is een groot gedeelte van het complete assortiment wederom uit voorraad leverbaar en kunt u ook een maximaal aanbod van visuele tuinplanten verwachten.
 
Indien u geen mogelijkheid heeft om naar Twenthe Plant toe te komen, Bezoek dan onze TP-Webshop of vraag onze nieuwe TP-Catalogus met actuele digitale foto's aan om het assortiment online bekijken. 
 

Wij hebben een nieuwe app ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw Graszoden kunt bestellen!


Saskatoon Berry®

Wij zijn de trotse kweker en leverancier van de  “Saskatoon Berry”. Klik hier voor meer informatie.