Nieuws

Winterbeurs 11-11-2019 t/m 7-2-2020

Van 11 november 2019 t/m 7 februari 2020 organiseert Twenthe Plant in haar 6.250m2 verkoopkas, de meest toonaangevende Winterbeurs van Europa. Maak optimaal gebruik van onze verlengde beursperiode door een bezoek te plannen op een moment naar keuze om uw voorjaarsorder te plaatsen. Tijdens de Winterbeurs worden er meer dan 7.000 monsterpartijen overzichtelijk per productgroep gepresenteerd. Graag nodigen wij u uit om onze Winterbeurs te bezoeken en laten u gelijktijdig optimaal profiteren van alle fantastische aanbiedingen, noviteiten en sfeervolle productpresentaties.

Op ons buitenterrein zullen wij voor u een gigantische collectie met meer dan 5.000 solitaire planten showen. Deze bestaat onder andere uit: vormbomen van eigen kwekerij, exclusieve geïmporteerde Japanse tuinbonsais en andere karakteristieke (vorm)bomen. Voor u dus een uitgelezen mogelijkheid om ter plekke een keuze te maken en uw solitairen zelf te selecteren voor levering voorjaar 2020.

Graag bespreken wij met u de actuele zaken onder het genot van een gratis hapje & drankje in een altijd gemoedelijke sfeer.

Wij verzoeken u om tijdig aan te melden en verheugen ons enorm op uw komst!                             

Geopend van maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:00 uur. 

Aanmelden? E-mail: office@twentheplant.nl / Tel. 074-2766666.

Klik hier voor de complete uitnodiging!


BrazelBerry® collectie

De BrazelBerry® collectie is een unieke bes sensatie uit Amerika. De BrazelBerry® collectie is ongeëvenaard: het is de perfecte mix van een sierplant en een plant met meerwaarde! De planten hebben meer sierwaarde dan menig andere bladhoudende plant.

BrazelBerry® heeft nog meer voordelen. De planten groeien zo compact als buxus, bloeien in het voorjaar en variëren prachtig van bladkleur afhankelijk van de soort van roze tot abrikooskleurig. En als klap op de vuurpijl dragen de planten zeer veel, uiterst gezonde en lekkere vruchten! De planten kunnen zonder problemen in een pot op het terras of balkon staan. Het zijn de perfecte eye-catchers!

Klik hier voor meer informatie!


Cash & Carry Days 2019

Van 19 t/m 23 augustus 2019 hebben op Twenthe Plant wederom de jaarlijkse C&C-Days plaatsgevonden!
Ondanks dat deze data dit jaar overlap had met vakanties in Nederland, Duitsland en andere landen, werden de C&C-Days toch zeer goed bezocht. 
 
Bezoek nu onze TP-Webshop of vraag onze nieuwe TP-Catalogus met actuele digitale foto's aan om het assortiment online bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct uw bestelling maken!
 

Wij hebben een nieuwe app ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw Graszoden kunt bestellen!


Saskatoon Berry®

Wij zijn de trotse kweker en leverancier van de Amelanchier alnifolia 'Saskatoon Berry'!

Klik hier voor meer informatie!