Service & Logistiek

Voor u kunnen wij de complete goederenstroom van het moment van bestellen tot het moment van afleveren op elke gewenste locatie verzorgen. Zo levert Twenthe Plant een totaal assortiment planten gemiddeld binnen één week op locatie.

Alle commerciële & logistieke handelingen worden door Twenthe Plant gecentraliseerd op 1 locatie. Onze kernwaarden zijn efficiëntie, kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid, flexibiliteit en servicegerichtheid. Deze resulteren voor u in een kostenbesparing en een eenvoudige werkwijze.

C&C orderverzameling
Indien u wenst, kan Twenthe Plant organiseren dat uw bestelling van de Cash & Carry geraapt en klaargezet wordt. Natuurlijk kunnen wij voor uw order ook het transport organiseren.

                         

Services
Twenthe Plant biedt haar klanten een breed pakket aan services. Zo worden planten naar wens van de klant verpakt en bepaalt u de datum van afhaal of aanlevering van uw bestelling. Ook kan er voor klanten, zoals tuincentra, het product voorgeprijsd aangeleverd worden. Dit eventueel met sleufetiket of sticker zodat u de planten na het uitladen direct kunt verkopen.

Voor export buiten de EU, probeert Twenthe Plant de klant zo goed mogelijk te voorzien in haar behoefte betreffende exportdocumenten. Enkele voorbeelden worden hieronder genoemd:

•    CMR;
•    Fytosanitair Certificaat;
•    Certificaten van Oorsprong (CvO);
•    EUR. 1 document;
    Uitvoerbegeleidingsdocumenten of Exportdeclaratie

Transport & distributie
Twenthe Plant beschikt over diverse vaste transporteurs die voor u de bestelling naar elke locatie in Europa kan transporteren. Transport mogelijkheden zijn bijvoorbeeld (non-) geconditioneerd, met of zonder laadklep en eventueel met megatrailer en/of laadkraan voor de verlading van solitaire planten en Japanse bonsais. Uiteraard kunt u de bestelling ook zelf (laten) afhalen.