Webshop

De Twenthe Plant Webshop maakt het mogelijk om real-time planten te bestellen uit een selectie van minimaal 200 topkwekers binnen- en buiten Nederland. Een groot gedeelte van het aanbod wordt ondersteund met actuele productfoto’s. Ook is het mogelijk om direct vanuit de Cash & Carry Voorraad te bestellen en deze bestelling op zeer korte termijn af te halen of te verladen. Vraag nu uw eigen gebruikersnaam & wachtwoord!
 
Registratie
Hiervoor kunt u middels de link "Nog geen account" een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen. Ook kunt u telefonisch contact met de Receptie van Twenthe Plant opnemen. 
 
Telefoon: +31-74-2766666
Email: info@twentheplant.nl
 
Let op: Twenthe Plant levert alleen aan geregistreerde groenbedrijven.
 

Offerte aanvragen?

Heeft u andere wensen dan wat wij standaard in onze Webshop aanbieden of een specifieke aanvraag? Geen probleem! Hiervoor hebben wij een team van ervaren verkopers die graag een passende offerte op maat maken. Offerte aanvragen? Klik dan hier om naar onze offerte pagina te gaan. Wij maken graag snel een passende offerte op basis van uw aanvraag. 
 
Mocht u bepaalde producten niet kunnen vinden stuur dan uw aanvraag naar sales@twentheplant.nl of direct naar uw TP-contactpersoon.