Tuinbonsais 
& vormbomen

Tuinbonsais & vormbomen

Een unieke collectie, direct uit voorraad leverbaar!

Het kweken van een bonsai is vakwerk. Het vraagt om een combinatie van expertise en passie. Met een eigen kwekerij, Boomkamp Boomkwekerijen, weten wij daar alles van. Onze kwekerij is in Europa zelfs één van de grootste en meest toonaangevende bedrijven als het gaat om het kweken van tuinbonsais en vormbomen.

Eigen kwekerij
De kwekerij heeft een totale oppervlakte van 180 hectare. Circa 35 hectare gebruiken we om voor u een grote verscheidenheid tuinbonsais en vormbomen te kweken. Stuk voor stuk zijn dit unieke eyecatchers voor de tuin.

Japanse tuinbonsais
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Niwaki: tuinbonsais die wij uit Japan importeren. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit Pinus parviflora ‘Glauca’ (Pinus pentaphylla), Taxus cuspidata ‘Nana’ en Ilex crenata ‘Kin Me’.

Direct uit voorraad leverbaar
Door de combinatie van eigen producten én geïmporteerde tuinbonsais vindt u bij Twenthe Plant een unieke collectie. Onze tuinbonsais en vormbomen zijn direct uit voorraad leverbaar. Kom langs op onze locatie in Hengelo om uw unieke exemplaren te selecteren!

BEKIJK HET ASSORTIMENt

Ontdek het assortiment