The Green Showroom 8-11-21 t/m 11-2-22

 

The Green Showroom is Corona Proof te bezoeken, doe uw voordeel en koop vroegtijdig!

 
7.000 Monsterpartijen en een unieke collectie Solitairen!
Graag nodigen wij u uit van 8 november 2021 t/m 11 februari 2022 om de Grootste Groene Showroom van Europa Corona Proof te bezoeken! In de bijna 1 Hectare (geventileerde) verkoopkas worden dan meer dan 7.000 monsterpartijen gepresenteerd. Tijdens uw bezoek kunt u optimaal profiteren van alle aanbiedingen en noviteiten en tevens genieten van sfeervolle productpresentaties. Via onze handige bestelapp kunt u met uw mobiele telefoon de QR-code scannen om eenvoudig en snel uw bestelling te plaatsen. Vervolgens reserveren wij uw order tot uw voorjaar 2022.
 
Unieke Solitairplanten & Bonsais om zelf uit te binden!
Op het buitenterrein zullen wij een gigantische collectie solitaire planten presenteren. Deze bestaan onder andere uit: vormen van eigen kwekerij, exclusieve geïmporteerde Japanse tuinbonsais en andere karakteristieke (vorm)bomen. Voor u dus een uitgelezen mogelijkheid om ter plekke een keuze te maken en uw solitairen zelf te selecteren voor levering voorjaar 2022. 
 
U bent van harte welkom!
Wij stellen het op prijs als u zich voor uw bezoek aanmeldt. Dit kan eenvoudig via het online aanmeldformulier of uw aanmelding te sturen naar office@twentheplant.nl.
 
Wij verheugen ons enorm op uw komst, een hapje en drankje staan voor u klaar!
 
Geopend van maandag t/m vrijdag van 7:30 uur - 17:00 uur.
 

The Green Showroom Webshop is vanaf nu Online!

Deze webshop bevat een nieuwe ontwikkelde webshop in onze huidige e-shop om specifiek van The Green Showroom (>7.000 Monsterpartijen en >5.000 Solitairen) te bestellen. 

Maak nu een webshop account aan zodat u direct uw voorjaarsbestellingen 2022 op afstand kan plaatsen.

Stap-voor-stap Inloggen:

* Ga naar: https://webshop.twentheplant.nl
* Selecteer uw taal
* Voer uw door ons verstrekte gebruikersnaam in
* Voer uw bekende wachtwoord in

*Als u nog geen gebruikersnaam en/of wachtwoord heeft, klik dan hier om deze aan te vragen!

Heeft u vragen of hulp nodig bij het inloggen, dan helpen wij u graag verder! Contactgegevens: webshop@twentheplant.nl / 074-2766666.